Beenderlijm 20 gram

Artikel 2 van 10
€ 3,95 (inclusief btw)

Beenderlijm (ook wel warme lijm genoemd) wordt gemaakt van botten. Het wordt geleverd in korrelvorm en moet eau bain-marie met water worden opgelost.

Gebruiksaanwijzing:

  • Doe de korrels in een potje (voor één toets heb je maar heel weinig nodig) en doe er zoveel water bij dat de korrels net onder water staan.
  • Zet het potje in een bak of pan warm water (ca. 45 graden) Ik gebruik daar zelf een flessenwarmer voor (zie plaatje) die vaak voor een habbekrats bij de 2e-hands winkel ligt. Ideaal.
  • Wacht onder af en toe roeren tot de korrels zijn opgelost en voeg dan zoveel water toe dat het een dunne yoghurt wordt. Hou de zaak op temperatuur.
  • Nu eenzijdig lijm opsmeren en delen snel samenvoegen en klemmen. Mocht het in te smeren oppervlak heel groot zijn dan moet dit worden voorverwarmd daar de lijm anders al koud is voordat de delen kunnen worden samengevoegd.

Wilt u het toetsbeleg weer losmaken? Leg een vochtige doek op het beleg en maak deze met strijkijzer warm. Dan voorzichtig met mes of plamuurmes het beleg losmaken.

U kunt de lijm laten afkoelen en op een later tijdstip weer opwarmen. Als hier echter enkele weken tussenzit dan is de lijm zo uitgehard dat opwarmen niet meer mogelijk is.

20 Gram is ruim genoeg om een compleet klavier mee te lijmen. 

N.B.: de kleur kan iets afwijken van de afbeelding.

Specificatie Omschrijving
Materiaal: Beenderlijm in korrelvorm
Geschikt voor: Ivoor, hout
Gewicht 20 g
Logo's

Verzending en betaling

Verzendkosten: Nederland 2,95, Belgie 4,95.
Betaling: iDEAL, Creditcard, Bancontact, PayPal, Direct Banking, vooraf overmaken.

© 2012 - 2024 Van Hemert Pianoaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel